Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Iofolen 30caps

Iofolen 30caps
Iofolen 30caps
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
12,99€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 130
  • Κωδικός: 340006

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, ανόργανα στοιχεία και φυλλικό οξυ

Η διατροφή στην εγκυμοσύνη

Η διατροφή αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχή έκβαση της εγκυμοσύνης. Η διατροφή στην εγκυμοσύνη πρέπει να παρέχει επαρκή ενέργεια και θρεπτικά συστατικά προκειμένου να καλυφθούν τόσο οι ανάγκες του εμβρύου, όσο και οι ανάγκες της ίδιας της μητέρας. Για το λόγο αυτό οι διαιτητικές συστάσεις για τις εγκύους παρουσιάζουν μερικές αξιοσημείωτες εξαιρέσεις σε σχέση με το γενικό πληθυσμό, αποσκοπώντας στη δημιουργία αποθεμάτων θρεπτικών ουσιών για την εμβρυϊκή ανάπτυξη και το θηλασμό.

Η διατροφή στη γαλουχία

O οργανισμός της γυναίκας κατά την εγκυμοσύνη, την προετοιμάζει κατάλληλα για το θηλασμό. Αυξάνεται το μέγεθος των μαστών, αποθηκεύονται 2-4 κιλά λίπους στο γυναικείο σώμα προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως πηγή ενέργειας για την παραγωγή γάλακτος και γίνονται ορμονικές αλλαγές που επιτρέπουν την έκκριση γάλακτος αμέσως μετά τον τοκετό.


Το Iofolen είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα με εξειδικευμένη σύνθεση για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, που περιέχει ακριβώς τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται η μητέρα και το μωρό της σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες. Το Iofolen είναι το πλήρες συμπλήρωμα που παρουσιάζει μια σχέση κλειδιού και κλειδαριάς ανάμεσα στις διατροφικές ανάγκες της εγκυμοσύνης που καλύπτει και στα συστατικά που περιέχει.