Κατηγορίες
Your Cart

Roger & Gallet Promo Fleur D'Osmanthus Γυναικείο Άρωμα, 30ml & Κρέμα Χεριών 30ml

Roger & Gallet Promo Fleur D'Osmanthus Γυναικείο Άρωμα, 30ml & Κρέμα Χεριών 30ml
Roger & Gallet Promo Fleur D'Osmanthus Γυναικείο Άρωμα, 30ml & Κρέμα Χεριών 30ml
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
15,36€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 154
  • Κωδικός: 037206

Fleur D'Osmanthus Eau Parfumée Bienfaisante 30ml

Ανακαλύψτε ξανά τη λαχταριστή γεύση των πρώτων ηλιόλουστων ημερών, τη γλύκα μιας αγκαλιάς γεμάτη λουλουδιών. Το Fleur d'Osmanthus είναι μια έκπληξη φρεσκάδας και χαράς, με την υπογραφή της Master Αρωματοποιού Nathalie Lorson. Βραβευμένο για τις τονωτικές του ιδιότητες, το φυσικό absolute του osmanthus γεμίζει τη σύνθεση με τις μυρωδιές του βερίκοκου και φρούτων. Μια βελούδινη γλύκα που μεταφέρεται από την ηλιόλουστη φρεσκάδα του ιταλικού μανταρινιού, χαρούμενη και σπινθηροβόλα. Στην καρδιά, η κεχριμπαρένια δύναμη της βενζοΐνης τονώνει τη διαδρομή με τις γλυκές της νότες.

Φυσικά τονωτικό Εμπνευσμένο από την αυθεντική σύνθεση του Eau de Cologne, το Gingembre Rouge Eau Parfumee Bienfaissante είναι εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα Τζίντζερ και τονώνει το σώμα και το πνεύμα.

 

Fleur D'Osmanthus Crème Mains 30ml

Η κρέμα χεριών της Roger&Gallet περιποιείται απαλά και προστατεύει την επιδερμίδα. Χωρίς να είναι λιπαρή ή να κολλάει η απαλή υφή της απορροφάται εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και τα χέρια απαλά, προστατεύει τα νύχια και μαλακώνει τα πετσάκια.

96% συστατικά φυσικής προέλευσης

Εκτός του ότι είναι όμορφες και έχουν υπέροχο άρωμα, οι αναζωογονητικές κρέμες χεριών Roger&Gallet είναι φυσικής προέλευσης. Δημιουργημένες στη Γαλλία και δοκιμασμένες υπό δερματολογικό έλεγχο, θα σας περιποιηθούν όσο τίποτα άλλο.