Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Almiron 3 Νηπιακό Ρόφημα Γάλακτος 1-2 Ετών 600gr

Almiron 3 Νηπιακό Ρόφημα Γάλακτος 1-2 Ετών 600gr
Almiron 3 Νηπιακό Ρόφημα Γάλακτος 1-2 Ετών 600gr
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
14,36€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 370038

Ειδικά μελετημένο ρόφημα γάλακτος για νήπια 1-2 ετών Χωρίς Φοινικέλαιο.
Συμβάλλει σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα*

Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το βρέφος. Συμβουλευτείτε το παιδίατρό σας σε περίπτωση που ξεκινήσετε διατροφή με ξένο γάλα.

Κατά την περίοδο 1-2 ετών τα νήπια παρουσιάζουν αυξημένη σωματική και διανοητική ανάπτυξη. Τo Almiron 3 είναι ρόφημα γάλακτος ειδικά μελετημένο για να καλύπτει τις ανάγκες μιας διαφοροποιημένης διατροφής.
Νέα σύνθεση Χωρίς Φοινικέλαιο.

Η ομάδα της Nutricia, που αποτελείται από 500 επιστήμονες και ειδικούς, μετρά πάνω από 120 χρόνια εξειδίκευσης στη βρεφική και νηπιακή διατροφή και 40 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας με σκοπό να καταλάβει πώς υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού σας. Είναι η έρευνα που μας βοήθησε να δημιουργήσουμε το νηπιακό ρόφημα γάλακτος επόμενης γενιάς Almiron 3, ειδικά σχεδιασμένο να υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών σας*.

Το προϊόν αποτελεί μέρος μιας διαφοροποιημένης διατροφής και δεν είναι υποκατάστατο μητρικού γάλακτος αλλά ένα ρόφημα γάλακτος ειδικά προσαρμοσμένο για τη διατροφή των παιδιών από το 1ο έτος.

*Περιέχει βιταμίνες C & D που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το Almiron 3 συμβάλλει σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Βασισμένο σε 40 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας με σκοπό να καταλάβει τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών, η επόμενης γενιάς σύνθεση περιλαμβάνει Συστατικά με Πρεβιοτική δράση:

·         Μοναδικό μίγμα GOS/FOS: Γαλακτό και Φρουκτό - ολιγοσακχαρίτες, μιμούνται τη δομή των ολιγοσακχαριτών που βρίσκονται στο μητρικό γάλα.

·         HMO 3'GL: Ολιγοσακχαρίτης μητρικού γάλακτος, 3-γαλακτοσυλ-λακτόζη. Το HMO 3'GL προέρχεται από τη μοναδική μας διαδικάσία παραγωγής.

·         Βιταμίνες C & D: συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής.

·         Ασβέστιο: συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών,  στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής.

·         Πολυακόρεστα Λιπαρά Οξέα: DHA (Ωμέγα 3)

·         Χωρίς τεχνητά συντηρητικά

·         Χωρίς Φοινικέλαιο

·         Η συχνότητα και η ποσότητα των γευμάτων του παιδιού εξαρτώνται από την ηλικία και το βάρος του. Ο πίνακας διατροφής που ακολουθεί είναι ενδεικτικός. Να ακολουθείτε με προσοχή τις οδηγίες του παιδιάτρου σας. Κανονική αραίωση: 100ml έτοιμου ροφήματος γάλακτος Almiron 3 παρασκευάζονται προσθέτοντας 3 κοφτές μεζούρες σκόνης σε 90ml νερό.

Μία μεζούρα σκόνης Almiron 3 = 4,8g

 

Πλήρως ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία (Bag in Box) 600γρ

Διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία και σε online καταστήματα.