Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Power of Nature Doctor Power Nasal Spray, Ρινικό Αποσυμφορητικό 20ml

Power of Nature Doctor Power Nasal Spray, Ρινικό Αποσυμφορητικό 20ml
Power of Nature Doctor Power Nasal Spray, Ρινικό Αποσυμφορητικό 20ml
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
6,97€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 70
  • Κωδικός: 018484

Power of Nature Doctor Power Nasal Spray 20ml.

Το Power of Nature Doctor Power Nasal Spray είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν για τη θεραπεία των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, της ρινοκολπίτιδας και της ιγμορίτιδας.

Χαρακτηριστικά :

  • Έχει αποσυμφορητική δράση στον ρινικό βλεννογόνο και ρευστοποιητική δράση στη βλέννη, ευνοώντας την απομάκρυνση των εκκρίσεων από την αναπνευστική οδό
  • Χάρη στην επίδραση φραγμού του υαλουρονικού νατρίου και του περιεχόμενου πολυσακχαρίτη, προστατεύει και καταπραΰνει τον ερεθισμένο ρινικό βλεννογόνο, ενυδατώνοντας και επουλώνοντάς τον.
  • Χωρίς γλουτένη και λακτόζ

Χρήση :   Ανακινήστε το προϊόν και αφαιρέστε το καπάκι από το ακροφύσιο ψεκασμού. Εισάγετε το ακροφύσιο στο ρουθούνι σας, πιέζοντας το άλλο για να είναι κλειστό. Για τη χορήγηση σε παιδιά, τοποθετήστε το ακροφύσιο κάτω από το ρουθούνι και πιέστε απαλά.  Πιέστε τις δύο μικρές πλευρές γρήγορα και σταθερά για να απελευθερώσετε την ποσότητα στο ρουθούνι, εισπνέοντας βαθιά με το στόμα σας κλειστό. Επαναλάβετε τη διαδικασία στο άλλο ρουθούνι. Επανατοποθετήστε το καπάκι μετά τη χρήση για να κλείσετε το ακροφύσιο ψεκασμού.

Ενήλικες: 1-2 ψεκασμούς σε κάθε ρουθούνι, 2-3 φορές την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Παιδιά από 1 έως 12 ετών: 1 ψεκασμός σε κάθε ρουθούνι, 2-3 φορές την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από τη βελτίωση των συμπτωμάτων.

Μέγιστη διάρκεια θεραπείας: 30 ημέρες.