Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Pampers Baby Wipes Sensitive Μωρομάντηλα 3 x 52

Pampers Baby Wipes Sensitive Μωρομάντηλα 3 x 52
Pampers Baby Wipes Sensitive Μωρομάντηλα 3 x 52
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
4,23€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 42
  • Κωδικός: 158179

Το δέρμα του μωρού σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και απαιτεί απαλό καθαρισμό, ξεκινώντας από την αλλαγή πάνας.
Τα μωρομάντηλα Pampers Sensitive περιποιούνται την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας με τον πιο ήπιο τρόπο, χάρη στην πυκνή και απαλή ύφανσή τους.
Τα ένζυμα στα τσισάκια και τα κακάκια εναλλάσσουν το pH της επιδερμίδας, αυξάνοντας τον κίνδυνο ερεθισμού και εξανθήματος.
Όλα τα μωρομάντηλα Pampers περιέχουν μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει το φυσικό pH της επιδερμίδας καλύτερα από το βαμβάκι και το νερό, έτσι ώστε ακόμη και η πιο ευαίσθητη επιδερμίδα να μένει καθαρή και να προστατεύεται από ερεθισμούς του δέρματος.
Τα μωρομάντηλα Pampers Sensitive είναι δερματολογικά ελεγμένα και εγκεκριμένα από δερματολόγους της Skin Health Alliance.
Καθώς τα Pampers Sensitive σχεδιάστηκαν για την τόσο ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών, δεν περιέχουν αλκοόλ, αρώματα, ή χρωστικές.Aqua, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sorbitan Caprylate, Disodium EDTA, Isoamyl Laurate, Xanthan Gum


Μόνο για εξωτερική χρήση. Διακόψτε τη χρήση εάν προκύψει κάποια δυσφορία.