Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Navi Infla Eye Drops Αντιοξειδωτικό & Λιπαντικό Οφθαλμικό Διάλυμα 15ml

Navi Infla Eye Drops Αντιοξειδωτικό & Λιπαντικό Οφθαλμικό Διάλυμα 15ml
Navi Infla Eye Drops Αντιοξειδωτικό & Λιπαντικό Οφθαλμικό Διάλυμα 15ml
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
14,08€
9,86€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 99
  • Κωδικός: 294001
Το Navi-Infla είναι ενα αντιοξειδωτικό & λιπαντικό οφθαλμικό διάλυμα με τεχνολογία αιχμής που βασίζεται στη δύναμη της φύσης. Καταπολεμά τις φλεγμονές των ματιών οποιασδήποτε αιτιολογίας με φυσικό τρόπο. 
Με βάση 3 φυτικά εκχυλίσματα σε συνδυασμό με δοκιμασμένους ενυδατικούς παράγοντες είναι η φυσική λύση στις φλεγμονές της οφθαλμικής επιφάνειας. 
Ενδύκνεινται σε όλες τις αλλεργικές καταστάσεις των οφθαλμών & είναι σύμμαχος των αντιγλαυκών, καθώς αυξάνει τη συμμόρφωση της αντιγλαυκωματικής θεραπείας.   
Αντιμετωπίζει & καταπραΰνει τα συμπτώματα που σχετίζονται με το "κόκκινο μάτι" και την επιπεφυκίτιδα όπως δακρύρροια, ερυθρότητα, κνησμός, υπεραιμία & τσίμπλες.

Καταπραΰνει, προστατεύει & αποκαθιστά την φυσιολογική κατάσταση της επιφάνειας των ματιών με τη δύναμη της φύσης.
Δεν περιέχει συντηρητικά.
Κλινικά μελετημένο - Συστήνεται από Οφθαλμιάτρους - Κατάλληλο για καθημερινή Χρήση 
1 συσκευασία περιέχει ένα μπουκαλάκι των 15ml 

Το Navi-Infla οφθαλμικό διάλυμα με 3 φυτικά εκχυλίσματα σε συνδιασμό με δοκιμασμένους ενυδατικούς παράγοντες, είναι ένα αντιφλεγμονώδες οφθαλμικό διάλυμα πολλαπλών δόσεων τελευταίας τεχολογίας που καταπολεμά τα συμπτώματα της φλεγμονήςμε τη δύναμη της φύσης. 
Είναι σχεδιασμένο να παρέχει μέγιστη ανακούφιση απο τη πρώτη σταγόνα σε περιπτώσεις που σχετίζονται με το "κόκκινο μάτι" και την επιπεφυκίτιδα όπως υδαρείς εκκρίσεις, ερυθρότητα, ξηρότητα, κνησμός, υπεραιμία & τσίμπλες.
Ενδείκνυται σε περιπτώσεις όπου υπάρχει αλλεργεία, κόκκινο μάτι, οξεία & χρόνια επιπεφυκίτιδα, δακρυοκυστίτιδα, ξηροφθαλμία, πτερύγιο, στεάτιο και συνδιαστικά με την αντιγλαυκωματική αγωγή.