Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Muribrom Pasta 0,0029% RB Ετοιμόχρηστο Δόλωμα σε Μορφή Πάστας, 150gr

Muribrom Pasta 0,0029% RB Ετοιμόχρηστο Δόλωμα σε Μορφή Πάστας, 150gr
Εκτός Αποθέματος
Muribrom Pasta 0,0029% RB Ετοιμόχρηστο Δόλωμα σε Μορφή Πάστας, 150gr
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
4,58€
  • Απόθεμα: Εκτός Αποθέματος
  • Πόντοι: 46
  • Κωδικός: 462003

Το Muribrom είναι δόλωμα 2ης γεννιάς σε μορφή πάστας. Στόχος του σκευάσματος είναι οι οικιακοί ποντικοί και οι αρουραίοι.
Δρα παρεμποδίζοντας τους μηχανισμούς πήξης του αίματος των τρωκτικών, με αποτέλεσμα την θανάτωση τους από εσωτερική αιμοραγία. Οι ποντικοί και οι αρουραίοι λαμβάνοντας το παραπάνω ισχυρό ποντικοφάρμακο πεθαίνουν στις φωλιές τους μέσα σε 3-7 ημέρες. Τα νεκρά σώματα των τρωκτικών ‘μουμιοποιούνται’ περιορίζοντας στο ελάχιστο τις δυσάρεστες μυρωδιές.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ :

Ετοιμόχρηστο δόλωμα «ενός γεύματος» σε φακελάκια των 10 γραμμαρίων. Ισχυρή προσελκυστικότητα. Εξαιρετικά δραστικό ποντικοφάρμακο ενάντια σε οικιακούς ποντικούς και αρουραίους. Δεν δημιουργεί δολωματοφοβία στις κοινότητες των τρωκτικών. Εξαιρετικά ανθεκτικό σε συνθήκες υψηλής υγρασίας. ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Βιταμίνη Κ1

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα και γύρω από κτίρια (σπίτια, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, αποθηκευτικοί χώροι) και σε πλοία.