Hipp Κρέμα Μπανάνα Κακάο, Χωρίς Γάλα, Από τον 6ο Μήνα 200gr
- Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
- Κωδικός: 176112
200gr
· Bιολογική κρέμα δημητριακών με μπανάνα & κακάο
· Παρασκευάζεται με νερό ή με γάλα
· Με βιταμίνη Β1* – υποστηρίζει το νευρικό σύστημα
· Με πολύτιμα δημητριακά ολικής άλεσης
· Περιέχει γλουτένη
· Χωρίς γάλα
· Χωρίς προσθήκη ζάχαρης1
· Χωρίς αρώματα
· Χωρίς χρωστικούς παράγοντες*
· Χωρίς συντηρητικά*
*σύμφωνα με τη νομοθεσία
1 τα συστατικά περιέχουν από τη φύση τους σάκχαρα
Τα πολύτιμα συστατικά HiPP
Mπανάνα* 45 % ,αλεύρι σίτου ολικής άλεσης* 23% , αλεύρι κριθαριού ολικής άλεσης*, αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης*, κακάο σε σκόνη* 0,6%, βιταμίνη B 1 .
*από βιολογική καλλιέργεια.
Δυνατότητες παρασκευής κρέμας δημητριακών
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
- Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι στους 50°C. Ετοιμάζετε περίπου 200 ml βρεφικό γάλα (π. χ. HiPP 2 ΒΙΟ COMBIOTIC®) .
- Βάζετε σε ένα πιάτο 3-4 κουταλιές της σούπας (24 g) κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο .
- Προσθέτετε το έτοιμο βρεφικό γά λα στη σκόνη της κρέμας και ανακατεύετε.
- Ανακατεύετε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή χωρίς γάλα με φρούτα
Βράστε 100 ml νερό και κρυώστε το στους 50°C* περίπου. Προσθέστε 2 μεγάλες κουταλιές (12 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο σε ένα μπολ, ρίξτε το νερό και ανακατέψτε. Προσθέστε 100 g HiPP Φρούτα (π.χ. Αχλάδι Williams) και ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
Προσθέστε 100 ml πλήρες γάλα και 100 ml νερό 1 σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε να πάρουν βράση. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει στους 50°C* περίπου. Προσθέστε 3-4 κ.σ. (24 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο σε ένα μπολ. Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
* Για ιδανική διαλυτότητα: μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά καυτό νερό για την παρασκευή της κρέμας
1 Η προσθήκη νερού είναι απαραίτητη για μείωση της περιεκτικότητας πρωτεΐνης του αγελαδινού γάλακτος σε επίπεδο που είναι κατάλληλο για τα παιδιά!