Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Biogreen Oto Spray 13ml

Biogreen Oto Spray 13ml
Biogreen Oto Spray 13ml
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
13,50€
6,08€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 61
  • Κωδικός: 311001

Σπρέυ για την αφαίρεση του κεριού.

Ασφαλές, κατάλληλο ακόμα και για παιδιά.

Για την επίλυση του ενοχλητικού προβλήματος του κεριού με φυσικό τρόπο, σίγουρο και γρήγορο (από 15 λεπτά ελάχιστο έως 60 λεπτά μέγιστο)Αντιμετώπιση του κνησμού (φαγούρας) του αυτιούΑντιβακτηριακή, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδη δράσηΓια τον καθαρισμό και τη βελτίωση της λειτουργίας των ακουστικών βοηθημάτωνΕιναι σίγουρο, λειτουργεί στο 100% των περιπτώσεωνΚατάλληλο για παιδιά και βρέφη. Δερματολογικά και κλινικά ελεγμένο στον άνθρωπο.


ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Για τη διάλυση του κεριού ψεκάστε 8/10 επαναλαμβανόμενες φορές (περίπου 1 ml) στο εσωτερικό του αυτιού. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά τον τρόπο χρήσης στο εσωτερικό του κουτιού.

2. Για την ξηρότητα και τον κνησμό (φαγούρα) του εξωακουστικού πόρου του αυτιού ψεκάστε 3-4 φορές τρεις φορές την ημέρα για 7 ημέρες περίπου. Είναι σημαντικό να μην πλένεται η θεραπευόμενη περιοχή και η απορρόφηση του ψεκαζόμενου υγρού να γίνεται με φυσιολογικό τρόπο.

3. Για προληπτική χρήση: 4 ψεκασμοί ανά αυτί (πρωί και βράδυ) για 3-4 συνεχόμενες ημέρες επαναλαμβάνοντας την εφαρμογή και τους επόμενους μήνες.