Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Athomer Φακελάκια Αλατιού για Διάλυμα Ρινικών Πλύσεων 99,6% Φυσικό Αλάτι, 50 Φακελάκια x 2.5gr

Athomer Φακελάκια Αλατιού για Διάλυμα Ρινικών Πλύσεων 99,6% Φυσικό Αλάτι, 50 Φακελάκια x 2.5gr
Εκτός Αποθέματος
Athomer Φακελάκια Αλατιού για Διάλυμα Ρινικών Πλύσεων 99,6% Φυσικό Αλάτι, 50 Φακελάκια x 2.5gr
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
9,79€
  • Απόθεμα: Εκτός Αποθέματος
  • Πόντοι: 98
  • Κωδικός: 355008

Φακελάκια αλατιού για Διάλυμα Ρινικών Πλύσεων. Χρησιμοποιούνται με τη συσκευή ρινικών πλύσεων Athomer. Με 99,6% φυσικό αλάτι. Για ενήλικες και παιδιά άνω των 4
Τα Athomer φακελάκια αλατιού προορίζονται για χρήση με τη συσκευή ρινικών πλύσεων Athomer. Το Athomer Σύστημα Ρινικών πλύσεων αποτελεί μια φυσική θεραπευτική μέθοδο για τον καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας. Κατά τη χρήση του, γίνεται έκχυση αλατούχου νερού από το ένα ρουθούνι και εκροή του από το άλλο. Εκπλύνεται όλη η ρινική κοιλότητα και ο χρήστης έχει πλήρη έλεγχο της πίεσης- ροής.
Διαλύοντας ένα φακελάκι Athomer σε 250 ml απεσταγμένο ή βρασμένο νερό βρύσης, δημιουργείται ένα Ισότονο διάλυμα, το οποίο βοηθά στην αποτελεσματική και ασφαλή αποσυμφόρηση της ρινικής κοιλότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά καθημερινά. Διαλύοντας δύο φακελάκια Athomer δημιουργείται Υπέρτονο διάλυμα, κατάλληλο για την ανακούφιση συμπτωμάτων από ρινοκολπίτιδες και χρόνιες ή εποχικές αλλεργίες.
Οδηγίες Χρήσης
Χρησιμοποιήστε 1 φακελάκι ATHOMER για να δημιουργήσετε Ισότονο διάλυμα ή 2 φακελάκια ATHOMER για Υπέρτονο διάλυμα και ανακινήστε καλά με κλειστή την οπή του πώματος. Περιμένετε μέχρι το διάλυμα να γίνει χλιαρό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το.
• Σκύψτε πάνω από το νεροχύτη και γείρετε το κεφάλι σας προς τη μια πλευρά.
• Τοποθετήστε το ρύγχος του μπουκαλιού στο ρουθούνι και πιέστε ελαφρώς το μπουκάλι μέχρι να αρχίσει να απορρέει από το αντίθετο ρουθούνι.
• Καθώς πιέζετε το μπουκάλι, διατηρείτε ταυτόχρονα το στόμα σας ανοιχτό και αναπνεύστε (μέσω του στόματος) κανονικά καθ' όλη τη διάρκεια της ρινικής πλύσης.
• Συνεχίστε την ήπια πίεση προς το μπουκάλι έως ότου χρησιμοποιηθούν 120ml για τους ενήλικες και 60ml για τα παιδιά.
• Ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες χρήσης και για το αντίθετο ρουθούνι.
• Αμέσως μετά την πλύση, γείρετε εναλλάξ δεξιά και αριστερά το κεφάλι σας, προκειμένου να αποστραγγίσετε το υπόλοιπο του διαλύματος από τις ρινικές κοιλότητες και στη συνέχεια φυσήξτε ήπια τη μύτη σας.