Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Almora Plus Cerebiome, Για τη Φυσιολογική Ψυχολογική & Νευρική Λειτουργία 30 Κάψουλες

Almora Plus Cerebiome, Για τη Φυσιολογική Ψυχολογική & Νευρική Λειτουργία 30 Κάψουλες
Almora Plus Cerebiome, Για τη Φυσιολογική Ψυχολογική & Νευρική Λειτουργία 30 Κάψουλες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
19,90€
14,73€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 147
  • Κωδικός: 424016

Ιδανικό για άτομα με έντονη καθημερινότητα, στρες και αίσθημα κόπωσης.

Το almora Cerebiome είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει τον πατενταρισμένο συνδυασμό προβιοτικών στελεχών Lactobacillus helveticus Rosell®–52 και Bifidobacterium longum Rosell®–175 και Βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος καθώς και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Ο συνδυασμός προβιοτικών στελεχών του Almora Cerebiome έχει περισσότερες από 12 μελέτες οι οποίες αποδεικνύουν τον τρόπο δράσης του μέσω του άξονα εγκεφάλου-εντέρου.

O σταθερός συνδυασμός των προβιοτικών στελεχών του Cerebiome® έχει μελετηθεί σε κλινικές μελέτες για τη διαχείριση του άγχους και τις επαγόμενες από το στρες γαστρεντερολογικές ενοχλήσεις όπως κοιλιακό άλγος/πόνο, έμετο, ναυτία.

ΧΡΗΣΗ

1 κάψουλα ημερησίως μαζί με κάποιο γεύμα ή όπως συνιστάται από τον ιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ 75326/06-07-2022.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Lactobacillus helveticus Rosell® –52 και Bifidobacterium longum Rosell® –175, 3 δισεκατομμύρια CFU και Βιταμίνη Β6 2,8mg (200% ΣΗΠ).