Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Almiron BIO 2 Βιολογικό Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας από 6-12 Μηνών 800gr

Almiron BIO 2 Βιολογικό Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας από 6-12 Μηνών 800gr
Almiron BIO 2 Βιολογικό Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας από 6-12 Μηνών 800gr
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
26,70€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 370119

Βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας για υγιή, τελειόμηνα βρέφη από 6-12 μηνών Χωρίς Φοινικέλαιο.
Συμβάλλει σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα**
Τα βρέφη χρειάζονται όση περισσότερη προστασία μπορείτε να τους δώσετε.
Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το βρέφος. Συμβουλευτείτε το παιδίατρό σας σε περίπτωση που ξεκινήσετε διατροφή με ξένο γάλα.


Το Almiron BIO 2 είναι βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας για υγιή βρέφη από 6-12 μηνών, Χωρίς Φοινικέλαιο.
Με ειδικά μελετημένη σύνθεση ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες του δεύτερου εξαμήνου της ζωής του βρέφους οι οποίες διαφέρουν από αυτές των πέντε πρώτων μηνών. Βασισμένο στις αρχές της βιολογικής εκτροφής αγελάδων και τους Κανονισμούς ης Ε.Ε. που διέπουν τα παρασκευάσματα για βρέφη, το Almiron BIO 2 προσφέρει μία βιολογική διατροφή.
Τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής είναι καθοριστικά για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος του μωρού σας. Για το λόγο αυτό το Almiron BIO 2 περιέχει Βιταμίνες C & D* που βοηθούν στη φυσιολογική ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το προϊόν αποτελεί μέρος μιας διαφοροποιημένης διατροφής και δεν είναι υποκατάστατο μητρικού γάλακτος αλλά ένα γάλα ειδικά προσαρμοσμένο για τη διατροφή των βρεφών από τον 6ο μήνα.
**Περιέχει βιταμίνες C & D που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Η βιολογική μας σύνθεση*
Εμπνευσμένοι από τις επιστημονικές έρευνες και τη τελειότητα της φύσης, δημιουργήσαμε αυτή την πατενταρισμένη, σύνθεση βιολογικού γάλακτος 2ης βρεφικής ηλικίας, ειδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίζει τις διατροφικές ανάγκες του μωρού σας σε κάθε στάδιο ανάπτυξής του.
Το Almiron BIO 2 περιέχει συστατικά με πρεβιοτική δράση:
Το μοναδικό μίγμα GOS/FOS : Γαλακτο- και Φρουκτο – ολιγοσακχαρίτες (GOS/FOS), οι οποίοι μιμούνται τη δομή των ολιγοσακχαριτών του μητρικού γάλακτος.
Bιταμίνες C* & D*, οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στα πλαίσια μία ισορροπημένης διατροφής.
Πολυακόρεστα Λιπαρά Οξέα:
Ωμέγα-3 (DHA & ALA)*, το ALA συμβάλλει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής.
Ωμέγα-6 (ARA)*
Χωρίς τεχνητά συντηρητικά*
Δεν περιέχει φοινικέλαιο.
*όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Η συχνότητα και η ποσότητα των γευμάτων του βρέφους εξαρτώνται από την ηλικία και το βάρος του. Ο πίνακας διατροφής που ακολουθεί είναι ενδεικτικός. Να ακολουθείτε με προσοχή τις οδηγίες του παιδιάτρου σας. Κανονική αραίωση: 100ml έτοιμου γάλακτος Almiron BIO 2 παρασκευάζονται προσθέτοντας 3 κοφτές μεζούρες σκόνης σε 90ml νερό. Μία μεζούρα σκόνης Almiron BIO 2 = 4,8g