Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Lanes Immune+Relief ,Ενίσχυση Ανοσοποιητικού & Καταπράυνση Ανώτερου Αναπνευστικού Συστήματος 30 caps

Lanes Immune+Relief ,Ενίσχυση Ανοσοποιητικού & Καταπράυνση Ανώτερου Αναπνευστικού Συστήματος  30 caps
Lanes Immune+Relief ,Ενίσχυση Ανοσοποιητικού & Καταπράυνση Ανώτερου Αναπνευστικού Συστήματος 30 caps
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
9,23€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 92
  • Κωδικός: 091116

Συμπλήρωμα διατροφήςπου περιέχει ξηρό εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού ανδρογραφίδα (Andrograophis paniculata), ξηρό εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού γλυκόριζα (Glycyrrhiza glabra), βιταμίνη C και ψευδάργυρογια την ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.


Κύρια συστατικά & οφέλη:


Ταφυτικά εκχυλίσματα ανδρογραφίδας και γλυκόριζαςυποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα και έχουν καταπραϋντική δράση στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα.

Ακόμα,το φυτικό εκχύλίσμα ανδρογραφίδαςμαλακώνει το λαιμό με φυσικό τρόπο.

Ηβιταμίνη C και ο ψευδάργυροςσυμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Επιπλέον,η βιταμίνη Cσυμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

Συνιστάται σε άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό τους και να καταπραΰνουν το ανώτερο αναπνευστικό τους σύστημα,σε περιόδους έντονης κόπωσης και εξάντλησης ή κατά την διάρκεια μιας ιογενούς λοίμωξης.


Χρήση:


Ενήλικες:Λαμβάνετε 2 κάψουλες την ημέρα.