Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€
Cerave SA Smoothing Cleanser, Καθαρίζει Απαλά & Απολεπίζει την Ξηρή Τραχιά Επιδερμίδα 473ml
Με αγορές άνω των 59€
Με 3 τρόπους πληρωμής
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€
Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν
Εκτός από αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας και απομάκρυνση της λιπαρότητας, των ρύπων και του μακιγιάζ, αυτό το προϊόν πολλαπλής δράσης αφαιρεί επίσης τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνει την ξηροδερμία και μαλακώνει το τραχύ δέρμα. Ένα καθαριστικό με σαλικυλικό οξύ που είναι εμπλουτισμένο με ceramides για ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού, όπως το CeraVe SA Smoothing Cleanser, μπορεί να έχει ακόμα περισσότερα οφέλη, καθώς συμβάλλει στην ενυδάτωση του δέρματος.
Το CeraVe SA Smoothing Cleanser gel καθαρισμού προσώπου και σώματος, προσφέρει ήπια απολέπιση χωρίς να ερεθίζει το δέρμα, καθώς δεν περιέχει μικρόκοκκους που μπορεί να ξύσουν ή να τραυματίσουν την επιδερμίδα.
Κατάλληλο τόσο για το πρόσωπο όσο και το σώμα, αυτό το καθαριστικό με σαλικυλικό οξύ προσφέρει κάτι παραπάνω από απλή απολέπιση —μαλακώνει το δέρμα και αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό χάρη σε τρία απαραίτητα ceramides, προσφέρει ενυδάτωση με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέος και καταπραΰνει την επιδερμίδα χάρη στη νιασιναμίδη.
ΧΡΗΣΗ
Barcode: 3337875795456