Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Nuxe Super Serum [10] Το Απόλυτο Συμπύκνωμα Αντιγήρανσης 50ml

Nuxe Super Serum [10] Το Απόλυτο Συμπύκνωμα Αντιγήρανσης 50ml
Nuxe Super Serum [10] Το Απόλυτο Συμπύκνωμα Αντιγήρανσης 50ml
Εκτός Αποθέματος
Nuxe Super Serum [10] Το Απόλυτο Συμπύκνωμα Αντιγήρανσης 50ml
Nuxe Super Serum [10] Το Απόλυτο Συμπύκνωμα Αντιγήρανσης 50ml
Nuxe Super Serum [10] Το Απόλυτο Συμπύκνωμα Αντιγήρανσης 50ml
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
61,30€
  • Απόθεμα: Εκτός Αποθέματος
  • Πόντοι: 613
  • Κωδικός: 489105

Αποτέλεσμα της μοναδικής υφής 2 φάσεων που συνδυάζει την τεχνογνωσία τη Nuxe στα έλαια και την αντιγήρανση, το Super Serum [10] συνδυάζει για 1η φορά τα οφέλη μιας πρωτοποριακής πράσινης τεχνολογίας: 100% μικροσφαιρίδια κλάσματος φυτικών ελαίων. Αυτή η καινοτομία υποστηρίζει τη μοναδική φόρμουλα που περιέχει Φυσικό Υαλουρονικό Οξύ που εγχέεται με χιλιάδες φυτικά χρυσά μικροσφαιρίδια.

Ένα εξαιρετικό φυσικό συμπύκνωμα που προσφέρει απόλυτη απόδοση και απόλαυση για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας:

το δέρμα συμπεριφέρεται σαν να ήταν 10 χρόνια νεότερο(*)

 

(1) Vegan φόρμουλα χωρίς συστατικά ή παράγωγα ζωικής προέλευσης.

 (2) 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.

 (3) Προϊόντα που αναπτύσσονται και παράγονται στη Γαλλία. 

(*) Ιn vitro μελέτη

Το άρωμα, προστατευμένο μέσα στα χρυσά μικροσφαιρίδα αποκαλύπτει τις ελαφριές, φρέσκιες και φυτικές νότες του κατά την εφαρμογή. Όπως ένα αναζωογονητικό εκχύλισμα, αποκαλύπτεται σταδιακά σε επαφή με το δέρμα. Η υψηλή νότα, μία ιδέα από γκαλμπάνουμ, απογειωμένο από μέντα προκαλεί το θρόϊσμα των πράσινων φύλλων. Στην καρδιά, μια πομπή λουλουδιών (λάιμ, τριαντάφυλλο και βιολέτα) που προχωράει με μεταξένια πέταλα. Ένα πέπλο άνεσης μιας αρωματικής βάσης καταλήγει να τυλίγει το δέρμα σαν βελούδινο χάδι.

«ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

IN VITRO μελέτη με χρήση μοντέλου δερματικού ιστού (1)

 

Το Super Serum [10] ενεργοποιεί τους μηχανισμούς ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος το οποίο συμπεριφέρεται σαν να ήταν 10 χρόνια νεότερο(*). Η αποτελεσματικότητά του έχει αξιολογηθεί με την τεχνολογία αιχμής με χρήση 3D ανακατασκευή του ανθρώπινου χορίου (MICRODERMIS).

Αυτά τα καινοτόμα μοντέλα αποτελούνται από πάνω από 10,000 κύτταρα για να δημιουργήσουν μια πολύ ρεαλιστική αναπαραγωγή της λειτουργίας του δέρματος. Η μελέτη συνέκρινε ένα χωρίς θεραπεία Microdermis με ένα Microdermis το οποίο ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερο (χωρίς θεραπεία, και στη συνέχεια χορηγήθηκε Super Serum [10]).

 

PREMIUM

Ένα χρυσό premium μπουκάλι, που αποκαλύπτει τη φυσική χρήση της δομής σε ένα όμορφο διάφανο αποτέλεσμα. Ένα dropper υψηλής ακρίβειας που προσφέρει την εξαιρετική δύναμη του πολύτιμου περιεχούμενού της 

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ

Το μπουκάλι είναι φτιαγμένο απο γυαλί, ένα 100% ανακυκλώσιμο υλικό. Το κουτί του, φτιαγμένο από πιστοποιημένο FSC χαρτί που προέρχεται από δασικές περιοχές αειφόρου διαχείρισης, είναι επίσης ανακυκλώσιμο. Το dropper πρέπει να πετιέται ξεχωριστά