Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Nuk For Nature Πιπίλες Σιλικόνης 18-36m, Χρώμα Πράσινο 2τμχ

Nuk For Nature Πιπίλες Σιλικόνης 18-36m, Χρώμα Πράσινο 2τμχ
Nuk For Nature Πιπίλες Σιλικόνης 18-36m, Χρώμα Πράσινο 2τμχ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
7,54€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 75
  • Κωδικός: 220746
  • 98% φυσικές πρώτες ύλες
  • Από τις πρώτες ύλες ως την παραγωγή με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βελτιστοποιούμε τα πάντα, ώστε να τα προϊόντα μας να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και να έχουν το μικρότερο δυνατό ανθρακικό αποτύπωμα
  • Αυθεντικό σχήμα NUK – με έμπνευση από τη φύση, εξαιρετικά φιλικό με τα μωρά που θηλάζουν**, το 95% των μωρών την αποδέχεται**
  • Συνιστάται από ειδικούς του ιατρικού χώρου**: δεν προκαλεί κακή σύγκλιση των δοντιών ή των γνάθων**
  • Δεν περιέχει BPA, 2 τεμάχια ανά συσκευασία, 100% χάρτινη ανακυκλώσιμη συσκευασία

Ό,τι είναι φυσικό ηρεμεί καλύτερα τα μωρά. Για το λόγο αυτό η Nuk χρησιμοποιεί περισσότερο από 98% φυσικές πρώτες ύλες για την πιπίλα μας NUK for Nature. Για τα σκληρά τμήματα της πιπίλας χρησιμοποιείται βιώσιμο πλαστικό.* Η φυσική προέλευση των πρώτων υλών πιστοποιείται από ανεξάρτητη αρχή. Η μαλακή θηλή είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη.

Ωστόσο, όσον αφορά τα προϊόντα NUK for Nature η βιωσιμότητα δε σταματάει στην πιπίλα. Για το λόγο αυτό η Nuk χρησιμοποιεί 100% χάρτινες ανακυκλώσιμες συσκευασίες, πιστοποιημένες κατά το πρότυπο αειφορικής διαχείρισης δασών FSC. Και για να μειώσει ακόμη περισσότερο το ανθρακικό αποτύπωμα, τα πάντα, από τις πρώτες ύλες ως την παραγωγή με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βελτιστοποιούνται, ώστε να είναι η πιπίλα φιλική προς το κλίμα. Και προχωρά ακόμη παραπέρα. Εργάζεται κάθε μέρα ώστε να είναι τα προϊόντα της ακόμη πιο φυσικά και βιώσιμα.

Το αυθεντικό σχήμα NUK αντλεί κι αυτό έμπνευση από τη φύση: καμπύλη στο πάνω μέρος κι επίπεδο από κάτω. Έτσι, η πιπίλα NUK for Nature ακουμπάει απαλά στον ουρανίσκο του μωρού και αφήνει χώρο, ώστε να κινείται ελεύθερα η γλώσσα. Επίσης, την αποδέχεται το 95% των μωρών, είναι εξαιρετικά φιλική με τα μωρά που θηλάζουν και δεν προκαλεί κακή σύγκλιση των δοντιών ή των γνάθων.**

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, την πιπίλα NUK for Nature τη συστήνουν ειδικοί του ιατρικού χώρου** —και την προτιμούν οι γονείς με οικολογική συνείδηση.

NUK for Nature. Ήρεμα μωρά, βιώσιμο περιβάλλον.

*Αυτό το πλαστικό προέρχεται από 100% ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Ακολουθεί τη διαδικασία μάζας ισοζυγίου και είναι πιστοποιημένο βάσει του προτύπου ISCC PLUS.