Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Intermed Unisept Mouthwash, Στοματικό Διάλυμα 250ml

Intermed Unisept Mouthwash, Στοματικό Διάλυμα 250ml
Intermed Unisept Mouthwash, Στοματικό Διάλυμα 250ml
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
11,38€
7,28€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 73
  • Κωδικός: 010118
Χρησιμοποιείται για την θεραπεία - ανακούφιση - αποκατάσταση μικρών πληγών και ερεθισμών της στοματικής κοιλότητας που προκαλούνται από: οδοντιατρικές επεμβάσεις, ορθοδοντικές εφαρμογές, τεχνητές οδοντοστοιχίες, πληγές καρκινωμάτων, άλλους ερεθισμούς του στόματος και των ούλων.

Ξηρό στόμα: Σαν μια καθαριστική βοήθεια για την απομάκρυνση της πυκνής βλέννας λόγω του ξηρού στόματος, φλέγμα, άλλες εκκρίσεις που συνοδεύουν περιστασιακούς ερεθισμούς του στόματος. Υγραίνει, καταπραΰνει και προστατεύει το βλεννογόνο του στόματος.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Οδοντιατρικές επεμβάσεις, Ορθοδοντικές εφαρμογές, Τεχνητές οδοντοστοιχίες, Άφθες (αφθώδης στοματίτιδα), Ουλίτιδες, Ειδικό προϊόν για την ουλίτιδα της εγκυμοσύνης.

ΧΡΗΣΗ
Ποσότητα 10ml UNISEPT MOUTHWASH χρησιμοποιείται αδιάλυτη με τη βοήθεια του δοσομετρικού πώματος & περιδινείται εντός του στόματος για 1’ λεπτό. Χρησιμοποιείτε το προϊόν θεραπευτικά 4 φορές ημερησίως , και 1-2 φορές για καθημερινή χρήση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Με ενεργό οξυγόνο (υπεροξείδιο του καρβαμιδίου 4,3%). Χωρίς την παρουσία οινοπνεύματος.