Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Foltene Nail Rescue Treatment, Αγωγή Περιποίησης Νυχιών 6,5ml

Foltene Nail Rescue Treatment, Αγωγή Περιποίησης Νυχιών 6,5ml
Εκτός Αποθέματος
Foltene Nail Rescue Treatment, Αγωγή Περιποίησης Νυχιών 6,5ml
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
17,58€
12,66€
  • Απόθεμα: Εκτός Αποθέματος
  • Πόντοι: 127
  • Κωδικός: 106042

 Είναι τα νύχια σας ταλαιπωρημένα;

Ξηρά, θαμπά και σπάνε εύκολα;


Η Foltène® Pharma έχει τη λύση: Τα ερευνητικά εργαστήρια της Foltène® έχουν αναπτύξει μια αποκλειστική θεραπεία με βάση το Tricosaccaride®, το Tricalgoxyl®, το Rosa Centifolia Flower Extract, τα οποία θρέφουν και ενυδατώνουν τα νύχια, εμπλουτισμένα με Εκχύλισμα Burdock (Arctium Lappa), ένα συστατικό με αντισηπτική δραστηριότητα.

H χρήση της αγωγής νυχιών Foltène® Pharma Nail Rescue Treatment συνίσταται σε:

·         Άτομα των οποίων τα νύχια είναι ταλαιπωρημένα

·         Άτομα με ξηρά, εύθραυστα νύχια

·         Άτομα που χρησιμοποιούν συχνά βερνίκι νυχιών ή διαλυτικά και θέλουν να προστατεύσουν την υγεία των νυχιών τους.

·         Αντοχή και αντίσταση: Τα συστατικά Tricosaccaride® και Tricalgoxyl®, μείγματα πολυσακχαριτών, αναζωογονούν και διεγείρουν την κερατίνη, η οποία βοηθά στην ανάπτυξη πιο υγιεινών νυχιών. (**)

·         Προστατευτική δράση: Το Nail Rescue Treatment έχει προστατευτική δράση και βοηθά στην διατήρηση της μικροβιοακής ισορροπίας των νυχιών. (*)(**)

Αποτελέσματα: Ισχυρότερα, πιο λαμπερά και πιο υγιή νύχια.
 

Χωρίς Παράγωγα Πετρελαίου, Παραφίνες και Αλκοόλη.


Εγγύηση ασφαλείας: Το προϊόν Foltène® Pharma Nail Rescue Treatment έχει περάσει επιτυχώς δερματολογικούς ελέγχους ασφαλείας και δερματικής ανεκτικότητας (χωρίς παρενέργειες, χωρίς άρωμα).

Χρήση: Απλώνετε ομοιόμορφα την αγωγή περιποίησης νυχιών της Foltène® PHARMA χρησιμοποιώντας το ειδικό σφουγγαράκι εφαρμογής σε όλη την επιφάνεια των νυχιών και τα πετσάκια κάνοντας απαλό μασάζ τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα (πρωί, μεσημέρι και βράδυ). Αφήνετε το προϊόν να δράσει. Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί και σε βαμμένα ή ακρυλικά νύχια κοντά στα πετσάκια. Χάρη στην άψογη ανεκτικότητά του, το προϊόν συνίσταται για μακράς διάρκειας χρήση.