Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Ducray Creastim Reactiv Lotion Αγωγής κατά της Αντιδραστικής Τριχόπτωσης 60ml (PROMO -15%)

Ducray Creastim Reactiv Lotion Αγωγής κατά της Αντιδραστικής Τριχόπτωσης 60ml (PROMO -15%)
Ducray Creastim Reactiv Lotion Αγωγής κατά της Αντιδραστικής Τριχόπτωσης 60ml (PROMO -15%)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
48,99€
29,39€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 294
  • Κωδικός: 019148

Η Λοσιόν Ducray Creastim είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν φροντίδας, που αναστέλλει την τριχόπτωση και προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών. Χάρη στη λοσιόν αυτή, τα μαλλιά ανακτούν τον όγκο, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους. Η λοσιόν Creastim μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά τον τοκετό, είναι επομένως κατάλληλη για τις νέες μητέρες.

Επαναφέρει την πυκνότητα, προσδίδει δύναμη και ζωντάνια στα μαλλιά. Μειώνει την αντιδραστική τριχόπτωση και προάγει την ανάπτυξη της τρίχας. Κατάλληλο για νέες μητέρες. Αποτελεσματικότητα κατά της τριχόπτωσης από τον 1ο μήνα*: 84%. Πιο πυκνά μαλλιά*: 82%. Πιο δυνατά μαλλιά*: 89%. *Τεστ χρήσης σε 64 γυναίκες με αντιδραστική τριχόπτωση. Εφαρμογή της λοσιόν creastim 3 φορές την εβδομάδα για 2 μήνες. % ικανοποίησης από τον Τ1 μήνα.


Εφαρμόστε 10 ψεκασμούς σε όλο το τριχωτό της κεφαλής, έχοντας προηγουμένως κάνει χωρίστρες ώστε το προϊόν να έρθει σε επαφή με το δέρμα του κεφαλιού, και κάντε καλό μασάζ. Μην ξεπλύνετε και μη λουστείτε μέσα στις επόμενες 2 ώρες. Χρησιμοποιήστε το 3 φορές την εβδομάδα, για 2 μήνες


AQUA, ALCOHOL DENAT, HEXYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, BIOTIN, CARAMEL, CREATINE, DEXTRAN, PARFUM, PANTHENOL, PANTOLACTONE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PYRIDOXINE HCL, TOCOPHERYL, NICOTINATE