Κατηγορίες
Your Cart

Τα εικονίδια των εκπτώσεων μπορεί να φεύγουν, αλλά οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες. Βάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Bio-Kult Pro-Cyan Προηγμένη Φόρμουλα Προβιοτικών & Cranberry 45 Κάψουλες

Bio-Kult Pro-Cyan Προηγμένη Φόρμουλα Προβιοτικών & Cranberry 45 Κάψουλες
Bio-Kult Pro-Cyan Προηγμένη Φόρμουλα Προβιοτικών & Cranberry 45 Κάψουλες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προσοχή. Οι τιμές ισχύουν μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για απευθείας αγορές από το Φαρμακείο.
15,17€
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Πόντοι: 152
  • Κωδικός: 215060

Οι ουρολοιμώξεις είναι μολύνσεις της ανώτερης (νεφροί – ουρητήρες) και κατώτερης (ουρήθρα – ουροδόχος κύστη) ουροφόρας οδού. Οι κάτω ουρολοιμώξεις στην ουροδόχο κύστη είναι κοινώς γνωστές ως «κυστίτιδες». Σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των περιπτώσεων προκαλούνται από την υπερανάπτυξη των βακτηρίων Escherichia coli (E.coli) που προέρχονται από το πεπτικό σύστημα ή τον κόλπο, ή σπανιότερα από την κυκλοφορία του αίματος. Λοιμώξεις από το πεπτικό σύστημα είναι πιο κοινές καθώς τα παθογόνα βακτήρια που αποικίζουν στο έντερο είναι σε θέση να κινούνται εύκολα από τον πρωκτό στην ουρήθρα. Πιθανόν γι’ αυτό το λόγο, οι ουρολοιμώξεις είναι συχνότερες στις γυναίκες απ’ ότι στους άνδρες, με μια εκτίμηση του 50% του συνόλου των γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο να  έχουν τουλάχιστον μία ουρολοίμωξη στη διάρκεια ζωής τους, με το 25% αυτών  να έχουν επαναλαμβανόμενα επεισόδια.

Ποια είναι τα κοινά συμπτώματα που πρέπει να εξετάσουμε;

  • Συχνή ή επείγουσα ανάγκη για ούρηση
  • Συχνή ανάγκη για ούρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας
  • Επώδυνο αίσθημα καύσου κατά την ούρηση
  • Θολά ή δύσοσμα ούρα
  • Πύον στα ούρα
  • Πιο σοβαρές ουρολοιμώξεις του άνω ουροποιητικού συστήματος μπορεί να προκαλέσουν ναυτία, πυρετό, πόνο χαμηλά στην πλάτη, σύγχυση και απαιτούν ιατρική παρακολούθηση

Ποιες συνήθειες του τρόπου ζωής θα μπορούσαν να προταθούν στους πελάτες;

Να πίνετε 3 λίτρα νερό την ημέρα κατά τη διάρκεια μιας οξείας προσβολής και 2-3 λίτρα στη συνέχεια (για να βοηθήσετε στην έκπλυση των βακτηρίων από την ουροδόχο κύστη)

Να μην αγνοείτε την επιθυμία σας για ούρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα

Να πλένεστε καλά πριν και μετά τη σεξουαλική επαφή

Να διατηρείτε την περιοχή των γεννητικών οργάνων καθαρή και να σκουπίζεστε από εμπρός προς τα πίσω

Να φοράτε βαμβακερά εσώρουχα, αποφεύγετε τα στενά παντελόνια, τα αρωματικά σαπούνια, τα αποσμητικά του κόλπου, τα γυναικεία μαντηλάκια και ταμπόν

Τα Bio-Kult® Pro-Cyan® είναι επιστημονικά ανεπτυγμένη φόρμουλα τριπλής δράσης από εκχύλισμα cranberry (PAC 36mg-ανά 2 κάψουλες), δύο ειδικά επιλεγμένα στελέχη ζώντων βακτηρίων και βιταμίνη Α, η οποία θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα φυσιολογικά επίπεδα των βακτηρίων στο έντερο, προκειμένου και θα συμβάλλει στη διατήρηση ενός  υγιούς  ουροποιητικού συστήματος.